divendres, 28 de setembre del 2012

1
si sempre estàs pendent de valorar-te, siga negativament o positivament, tant se val, és que tens un gran ego. 

2
trobe la mateixa superficialitat ací com enllà, el cas és que quan somniava en viure fora uns anys, pensava molt en este tema. el món erasmus i les relacions que pugues establir no deixen de ser passatgeres i per tant es magnifica, i per tant és com una relació bombolla: estàs sol, els altres estan sols i tot canvia quan el panorama canvia, o siga, que la bombolla explota, i on vaig dir "te trobaré a faltar" ara dic "la vida, que canvia a les persones". i pot ser és que  tot gira al voltant de la necessitat i l'ús de les persones.
a vegades, però, pots construir alguna cosa com una d'eixes amistats que continuen malgrat les decepcions, els desencontres, etc. eixes que -i ací semblarà que he llegit molta literatura d'autoajuda, ho negaré-  et fan créixer.

3
he tornat a pensar en això que vaig pensar mentre caminava per mercadona farà més d'un any: si els empresaris volen hòmens i dones multiusos, que puguen canviar de treball fàcilment segons les necessitats (se'n diu flexible i alguns treballs tenen un plus de flexibilitat) també ho volen les parelles. Un home que a més de guapo, siga bon cardador, bon conversador, bon lector: un home multiús. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada