dilluns, 5 de novembre del 2012

al més baix dels països: kibbeling

doncs ja estic fent les coses que s'han de fer abans d'anar-se'n d'un lloc. d'aquest lloc, una de les coses era menjar kibbeling, que vol dir qualsevol peix blanc fregit amb molt d'oli, com frigen les creïlles. pot ser el d'avui era bacallà, però no n'estic segura: entre la farina i l'oli de gira-sol, qui sap. 
l'han posat en un plat de plàstic en forma de vaixell (l'ha posat un xic d'uns catorze anys, amb molt poc d'anglès, que m'ha preguntat d'on era)


i quedaran, entre altres coses: alçar-me ben matí i anar al port, comprar tulipes, celebrar el sinterklass, caminar pel Yerseke moer, beure'm una botella de vi a la meua habitació, preparar un pastís de formatge, furtar bolígrafs, fer una paradeta -o dues- en Bèlgica (visitar-lo), anar amb tren fins Wageningen (visitar-la). 


2 comentaris:

  1. xiqueta! que m'he perdut gairebé tot el teu riu-rau holandès perquè vaig copiar malament l'adreça URL al meu bloc! :-( Sort que la reusenca et piula de tant en tant! Vaig a posar-me al dia, que jo els teus escrits no me'ls vull perdre!

    besets!

    ResponElimina
  2. no t'has perdut res, Sònia ;)

    ha sigut - ups, és!-com una llibreta d'apunts...

    molts besets
    maria

    ResponElimina